BannerSidebar
Sidebar
3 weeks ago
Photos from Kartphoto's post

Rinus veeKay Back in the karting days, Texas Indycar qualifying starts at 23:00!

1 month ago
#ThrowBackThursday

last Thursday on the storyline of instagram and facebook I had a ThrowBackThursday request your picture, of course it is just always fun to look back at these kartphotos, 🙂


KartPhoto Aluminium met uw foto naar keuze

Uw mooiste foto op aluminium drukken we af op wit aluminium. Deze drukken we in hoogwaardige kwaliteit af.
(geborsteld aluminium is leverbaar, maar om miscommunicatie te voorkomen moet u dit expliciet duidelijk te vermelden bij u bestelling)

De afbeelding wordt altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van afdrukken zorgt altijd voor het beste resultaat. De dibond platen zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden.

Dibond bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. De beide zijden hebben een witte matte afwerking waarop de voorkant geprint wordt.

  • gemiddelde levertijd 5 werkdagen na bevestiging / betaling.
  • dikte 3mm (6 optioneel)
  • 4317g/m2
  • maximaal formaat 125×235 cm

Dibond is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het is 3 of 6 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen.
Dibond bestaat uit 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen.

Boorgaten ; Als u uw afbeelding wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken.

Afstandhouders ; Als u uw afbeelding op de een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw plaatmateriaal voorzien van 8 mm boorgaten en leveren we 4 afstandshouders per plaat erbij.

Metalen dubbelhaken in de gewenste lengte, voor eenvoudige bevestiging aan plafond of beursstand.