PreOrder2019_NXT-GPofTexel

mediasupply1chrono1jvd1kartspullenalfano1

PRE-ORDER UW DIGITALE FOTO’S

Ontvang snel na de wedstrijd uw eigen digitale foto’s, Plaats een pre-order en ontvang uw foto’s binnen 3 werkdagen direct per mail.

Resolutie
De foto’s zullen worden geleverd in uw resolutie (formaat) naar keuze, zonder logo en compressie in bestandsformaat JPG.
U ontvangt de foto’s in een .ZIP bestand via een download link in uw email inbox.
Mobiele gebruikers kunnen de foto’s benaderen via een persoonlijke link die toegankelijk is via de dezelfde email.

Aantal
U ontvangt minimaal 20 digitale foto’s, uiteraard zal de fotograaf zo veel mogelijke verschillende standpunten en posities kiezen zodat elke foto uniek is.

Prijs
Het formulier baseert de prijs op basis van het aantal aanmeldingen; Hoe meer rijders in één dezelfde klasse hoe minder aandacht ik kan besteden voor de eerste klanten en zo zal de prijs stijgen voor nieuwe klanten.
Dus hoe eerder u reserveert hoe goedkoper.. wacht dus niet langer en reserveer.

Mobiele Gallery
Naast het oorspronkelijke zip bestand waar alle foto’s in staan ontvangt u ook geheel gratis een online gepersonaliseerde fotogalerij waarmee u alle digitale foto’s makkelijk op alle computers en mobiele apparaten kunt bekijken. (ook van de voorgaande races die u heeft ge-preorderd)

Na het versturen van onderstaand formulier ontvangt u de bevestiging en een factuur, De reservering is alleen geldig als de betaling heeft plaats gevonden VOOR de wedstrijd.
Betaling kan via normale bankoverschrijving, IDeal, Paypal en creditcard.