BannerSidebar
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 week ago

Photos from Kartphoto's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+Image attachment
1 week ago

Photos from Kartphoto's post ... See MoreSee Less

Image attachmentImage attachment+Image attachment
Load more Facebook posts...

Wil je zelf ook een review achterlaten ?  
Heb je facebook ? klik dan op deze link : https://www.facebook.com/kartphoto/reviews


Geen facebook?

Klik dan hier om een review achter te laten, alvast enorm bedankt! 

Mooie foto’s, vooral leuke om foto’s te zien naast de baan.
Zeer professionele foto’s waar de acties goed op te zien zijn.

Stijn Knooren 5/07/2024

Altijd mooie foto`s als herinnering van de momenten op en naast de baan.

Max Sadurski 5/07/2024
Michael Koch Avatar

Absolutely brilliant service. From pressing the shutter to delivering the photos. Keep going!!!!

Michael Koch 10/19/2023

GEWELDIG!

De mannen van Kartphoto maken altijd super mooie foto's en het is altijd gezellig als ze er weer zijn!
Waardeer het ook enorm dat ze niet alleen foto's maken van rijders maar ook van de vrijwilligers die het mogelijk maken op de kartdagen!

Mick van breugel 7/14/2023

Bij alle kart wedstrijden waar Milan aanwezig is zijn jullie en met altijd mooie foto’s.

6/21/2023

Nu al een aantal races foto’s afgenomen, elke keer weer fantastische actie foto’s . We zijn er erg blij mee.

Patrick de Hoop 6/21/2023

Erg mooie en duidelijke actie fotos . Ben zeer tevreden

6/21/2023

Vanaf het eerste moment dat Tom kart, heeft het team van KartPhoto foto's geleverd. Altijd staan de belangrijke momenten haarscherp op beeld. Leuk om zo af en toe doorheen te scrollen. En voor een uiterst schappelijke prijs

Edwin van der Zwet 5/18/2023

Altijd top foto's van top kwaliteit voor een toppie prijsje , door super fotograven!

Marijn v Breugel 5/18/2023

Na iedere wedstrijd kijk ik altijd uit naar de foto's die KartPhoto heeft gemaakt. Er zijn er altijd wel een paar die ik koop want het zijn prachtige foto's en mooie blijvende herinneringen aan dat raceweekend. Ga zo door!

Bruno Kortekaas 5/04/2023

Prima (Y)

Mike Egelie 5/04/2023
Dinand van Silfhout Avatar

Super fotografen, Daarnaast ook nog eens heel gedreven en gezellige mannen.
Ga zo door !

Dinand van Silfhout 2/21/2023

De foto's zijn heel duidelijk en snel geleverd.

Elias Hoeks 1/19/2023

Het is altijd genieten als we jullie mooie foto's ontvangen. Ook de snelle service en het meedenken bij bijzonderheden hebben wij altijd zeer op prijs gesteld. Kortom.. wij zijn blij met jullie!!

Anita van Elleswijk 1/19/2023

Hele mooie foto’s voor een betaalbare prijs

Zheng 1/19/2023
Sebastiaan Bleekemolen Avatar

Super leuke foto’s en service!

Sebastiaan Bleekemolen 10/13/2021
 logo
4.9 Stars - Based on 132  User Reviews

Not satisfied with your KartPhoto? Tell us and we will find a solution.
Are you satisfied? Help us and tell your friends!

© 2024 KartPhoto.com
Chamber of Commerce 52160157

It is strictly forbidden to copy, or screenshot any kartphoto.
Please respect our work :)

5