BannerSidebar
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more Facebook posts...

[supsystic-slider id=7 position=”center”]

Organiseert u, of gaat u binnenkort naar een bedrijfsfeest of relatie evenement en wilt dit professioneel laten vastleggen? Kartfoto.nl is dé partner voor het vastleggen van actie- portret- en sfeerfoto’s tijdens uw indoor of outdoor karting evenement.
Michael Melis heeft reeds 10 jaar internationale ervaring. Weer of geen weer, Nederland of België; Kartfoto.nl gaat graag met u in overleg over hoe we uw evenement succesvol kunnen vastleggen voor uw relaties.

  • Persoonlijke gallery
  • Foto’s op origineel groot digitaal formaat
  • Online te bestellen op bijvoorbeeld canvas, posters, mokken en muismatten
  • Flexibel en naar uw wensen
  • Aantrekkelijk tarief

Vooraf stemt Kartfoto.nl graag met u uw wensen af om zo te streven naar het beste resultaat. U ontvangt alle foto’s binnen 2 werkdagen op een resolutie van 1024 pixels breed per e-mail en per CD*. Enkele (werk)dagen later ontvangt u een link naar een persoonlijke online gallery, perfect om te delen met uw relaties! Foto’s zijn na te bestellen in groot formaat (digitaal), op afdruk, canvas, posters en zelfs muismatten en mokken zijn mogelijk.

Weersomstandigheden (voor outdoor evenementen)
Neerslag vormen geen belemmering voor een fotorapportage, apparatuur is hiervoor beschermd. De kwaliteit van zeer grote fotoafdrukken kunnen echter wel minder zijn door te weinig licht.

Aanbetaling
voor Kartfoto.nl nieuwe klanten dient een aanbetaling te worden gedaan van 25% van het geoffreerde bedrag. De aanbetaling moet worden voldaan voor aanvang van het evenement.

Annuleringen
Annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van het evenement per telefoon. Bij annuleringen binnen 24 uur worden de reiskosten in rekening gebracht (0.19 cent per km vanuit Haarlem (NL)).

Prijzen
Genoemde prijzen zijn ter indicatie en exclusief reiskosten en BTW. Elk evenement wordt met u besproken en naar wens aangepast. Neem contact op voor meer informatie en/of offertes.

  • Fotorapportage op locatie (2-uur) €150
  • Fotorapportage op locatie (4-uur) €250

Inhoud fotorapportage

  • Aanwezigheid op locatie
  • Binnen 2-werkdagen alle foto’s digitaal (per downloadlink – of CD +1 werkdag)
  • Binnen 5-werkdagen alle foto’s in een persoonlijke gallery voor nabestellingen

Exclusief: reiskosten, btw en fotoafdrukken

*) foto’s zijn op dat moment eigendom van de Kartfoto.nl, dit geldt zowel voor de foto’s via de download link, als via de CD. Deze foto’s zijn nog met copyright beschermt en mogen op geen enkele wijze commercieel gebruikt worden. Prijzen voor nabestellingen zijn te bekijken op de kartfoto.nl prijslijst.

 logo
4.9 Stars - Based on 132  User Reviews

Not satisfied with your KartPhoto? Tell us and we will find a solution.
Are you satisfied? Help us and tell your friends!

© 2024 KartPhoto.com
Chamber of Commerce 52160157

It is strictly forbidden to copy, or screenshot any kartphoto.
Please respect our work :)

5